Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Breur
Evertsenplein 74
3221 BL HELLEVOETSLUIS

Openingstijden

Ma: 12.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo: 12.00 - 17.00 uur

Breur úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Vanaf € 50,00 bezorgen wij gratis in Hellevoetsluis. 

Onder de € 50,00 betaald u € 2,50 bezorgkosten.

Wilt u buiten Hellevoetsluis laten bezorgen neemt u dan even contact op voor de bezorgkosten.

U bent hier:
Breur
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Talisker 11Y Special Release 2022

(0,0 / 5)
Talisker 11Y Special Release 2022
Zoals onze legende gaat, toen de getijden bij Talisker Bay met een ongewone kracht stroomden, werd een lichtgevend wezen uit de zwartste diepten getrokken en de diepzee-duisternis overspoeld met zijn boeiende gloed. Deze krachtige luminescentie werd op stormachtige stromingen naar de Talisker-distilleerderij gedragen en verlichtte de geest van de nieuwe make-up. In die geest scheen ook de levendige helderheid, de klassieke rokerigheid die vervaagde voor een stralend getij van kruidig-heldere zoetheid die je zelden ziet.

Aan de oevers van Loch Harport, nabij de westelijke rand van het ruige Isle of Skye, klinken legendes gemakkelijk waar. Losstaand, zijn nieuwe merkgeest gekoeld door de zee, heeft Talisker hier sinds 1830 zijn eigen maritieme bestemming gesmeed. Zoet, zout, donderend en rokerig, zo elementair als land, zee of storm, dit is een whisky voor het wild bij hart, Gemaakt door de Zee.
Licht schijnt hier in elk element. Te midden van een diepe gouden gloed, geven zoute, rokerige hints van een strandvuur de milde neus een maritiem gevoel. Eerste vulling ex-bourbonvaten geschenklagen van lichtgevende smaak, de textuur soepel olieachtig, de smaak zoet en rokerig-kruidig, zout en fruitig, als een boomgaard in zeemist. Turfachtige kracht verschijnt in de met chili gekruide vangst van de lange afdronk. Dit is een legendarische Talisker, van etherische schoonheid.
€ 155,00
Fles
Huidige voorraad: 0
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Regio
Islay
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
55.1% vol
Soort whisky
Single Malt
Kleur
Diep, gloeiend goud.
Geur
Maritiem van gevoel, met lichte kruidenprikkels, de eerste indruk suggereert een strandvuur van droog zeewier, dan diepgewortelde tonen van zeezout en scheepsmotoren nemen het over, op een basis van drogend vers linnen. Al deze geuren houden goed bij elkaar bij verminderde sterkte.
Smaak
Zacht olieachtig van textuur, terwijl de smaak overal heerlijk zoet en rokerig-kruidig ​​is, met een duidelijke fruitige hint, die allemaal doet denken aan een boomgaard gezien door rook en zeemist. Een fijne zoute balans in het midden leidt de kruidigheid naar een krachtige chilipeper vangst terwijl je slikt. Met een druppel water komen de zoete fruitigheid en het zout tot hun recht.
Afdronk
Lang, aanhoudend en licht rokerig, met aanhoudende, verwarmende kruiden.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review