Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Breur
Evertsenplein 74
3221 BL HELLEVOETSLUIS

Openingstijden

Ma: 12.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 21.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo: 12.00 - 17.00 uur

Breur úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Wij bezorgen alleen in Hellevoetsluis!

Buiten Hellevoetsluis, wordt opgestuurd!

Altijd bestaat de mogelijkgheid om het op te halen in  de winkel!

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Aalborg Taffel Akvavit 70cl

(0,0 / 5)
Aalborg Taffel Akvavit 70cl
Het verhaal van Aalborg akvavit begint met de 3 akvavitvaders: Isidor Henius, Anthon Brondum en Harald Jensen, zij vertegenwoordigden verschillende ideeën bij het vervaardigen van akvavit en schnaps en waren de grondleggers van de hele Deense drankenindustrie. De productie is nog steeds gebaseerd op oude Deense tradities en veel van de producten worden vervaardigd volgens de originele recepten. De klassieke Deense akvavit is kristalhelder met de smaak van kummel (een anijsachtige zoete smaak). Aalborg akvavit wordt al sinds 1846 in Aalborg gemaakt en heeft de positie van akvavit als nationale drank van Denemarken gevestigd en tegelijkertijd de Deense akvavit over de hele wereld bekendgemaakt. Aalbor akvavit serveer je ijskoud in het karakteristieke langwerpige glaasje en is vooral erg lekker bij zeevruchten, maar kan ook in combinatie met elk ander soort eten worden gedronken. Akkergewassen worden dubbel gedistilleerd om de goddelijke drank uit Scandinavië te verkrijgen. Tijdens de tweede doorloop worden de kruiden en het water toegevoegd en gaat men over tot distilleren. Vroeger werden ook aardappelen gebruikt om Akvavit te verkrijgen echter komt dit steeds minder vaak voor.
Taffel is de heldere variant van het merk Aalborg en wordt sinds 1846 gedistilleerd in het gelijknamige dorpje in Denemarken. Tijdens de 2e distillatie worden er kruiden toegevoegd waarbij het kruid karwij wettelijk duidelijk aanwezig dient te zijn. Overige kruiden zoals venkel, kaneel en koriander mogen slechts beperkt worden gebruikt.
Na een korte lagering wordt de Akvavit afgebotteld om zo een kruidige smaak met wat tonen van sinaasappel in zich te hebben.
Akvavit is het nationale drankje van Denemarken.
€ 16,95
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Denemarken
Flesinhoud
70 CL
Alcoholpercentage
45% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review